Grillflutes
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Fordej:
Alle ingredienser blandes i en skål og køres med dejarm i 4 min. i 1 gear. Derefter køres det i 8 min i 2. gear. Dejen stilles på køl i en stor olieret plastskål med låg indtil næste dag. Dejen henstår ca. 1½ time i stuetemperatur til den er ca. 20 grader. Grundej: Fordej og ingredienser til grundejen æltes godt sammen. Den stilles i ovn (evt. på en stenplade) ved 240 grader. Efter 15 min. skrues ned til 200 grader. Det bages ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 25814 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne