Fennikelbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i det lunkne vand.
Ymer, smør, fennikel og salt tilsættes i nævnte rækkefølge.
Sigtemel og det meste af hvedemelet tilsættes, og dejen samles. Dejen æltes færdig på bordet, med så meget hvedemel den kan tage uden at blive tør. Dejen skal være let og smidig.
Dejen stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned, og formes til 2 runde brød, som lægges i en springform på ca. 20-25 cm. Stilles til efterhævning ca. 45 min. Brødet pensles med sammenpisket æg, og bages 40 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 16009 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-07-24 22:04:06 Mine brød ville ikke hæve men udover den salte smag, smager de godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne