Croissanter med dild

Croissanter med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.mælk
2 spsk.tørret dild
1 tsk.salt
450 g.hvedemel
200 g.blødt smør
 
Opskrift:
Smuldr gæren i mælken der er lunet sammen med smørret og tilsæt salt samt tørret dild. Drys mel i og ælt dejen godt. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.

Slå derefter dejen ned. Ælt dejen og rul den ud på et melet bord så den fremstår som en cirkel.

Del denne dej i 8 trekanter. Rul trekanterne sammen så de får form som croissanter og lad dem hvile på dejsnipperne.

Pensl med æg og drys evt. med lidt tørret dild ovenpå. Bag ved 225 °C i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 11255 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu