Croissanter med dild
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren i mælken der er lunet sammen med smørret og tilsæt salt samt tørret dild. Drys mel i og ælt dejen godt. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
Slå derefter dejen ned. Ælt dejen og rul den ud på et melet bord så den fremstår som en cirkel. Del denne dej i 8 trekanter. Rul trekanterne sammen så de får form som croissanter og lad dem hvile på dejsnipperne. Pensl med æg og drys evt. med lidt tørret dild ovenpå. Bag ved 225 °C i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 11203 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne