Minestra di spinaci con uova
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Pil løget og skær det i fine tern. Sautér det ca. 3 min. i 2 spsk smør. Spinaten ribbes og skylles godt. Varmes i gryden til det netop falder sammen. Bouillon og løg tilsættes og suppen varmes igennem og heri kommes det pressede hvidløg. Suppen smages til med peber og salvie og det resterende smør kommes i sammen med osten.
Kog ¾ l vand op sammen med eddike og salt. Æggene slåes ud i kop og kommes i enkeltvis. Pocheres 3-4 minutter. Anret suppen sammen med pocheret æg.
|
|
Opskriften er vist 8635 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne