Minestra di spinaci con uova

Minestra di spinaci con uova, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
1 løg
4 spsk.smør
500 g.spinat
1 l.bouillon
1 prisepeber
1 prisetørret salvie
1 fedhvidløg presset
2 spsk.friskreven parmesan
2 spsk.eddike
0.5 tsk.salt
4 æg
 
Opskrift:
Pil løget og skær det i fine tern. Sautér det ca. 3 min. i 2 spsk smør. Spinaten ribbes og skylles godt. Varmes i gryden til det netop falder sammen. Bouillon og løg tilsættes og suppen varmes igennem og heri kommes det pressede hvidløg. Suppen smages til med peber og salvie og det resterende smør kommes i sammen med osten. Kog ¾ l vand op sammen med eddike og salt. Æggene slåes ud i kop og kommes i enkeltvis. Pocheres 3-4 minutter. Anret suppen sammen med pocheret æg.





karakterer:
Opskriften er vist 8635 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu