Briocher med hvidløg og parmesan
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, salt, sukker, hvidløg, persille og parmesan i en skål. Hak smørret ud heri, tilsæt æggene samt gæren, der er opløst i 2 spsk. lunkent vand. Slå dejen godt sammen.
Ælt den derefter med en smule ekstra mel, del den i 13 lige store dele, tril de 12 af dem til boller og læg dem i smurte forme, f.eks. muffinsforme. Tril den resterende dej til 12 små kuglen, fæst dem på briocherne med lidt æggehvide og lad dem hæve lunt til dobbelt størrelse, før de bages i ovnen med 250 gr. ca. 10 minutter. Vend briocherne ud på en bagerist og lad dem afkøle en smule, før de serveres. |
|
Opskriften er vist 11425 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-30 23:35:18 De bliver super lækre med Oregano i stedet for persille :) Det kan klart anbefales! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne