Briocher med hvidløg og parmesan

Briocher med hvidløg og parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
2-3 fedknust hvidløg
0.25 dl.finthakket persille
0.25 dl.friskreven parmesan
100 g.blødt smør
2 sammenpiskede æg
25 g.gær
 
 Pensling:
 lidtæggehvide
 
Opskrift:
Bland mel, salt, sukker, hvidløg, persille og parmesan i en skål. Hak smørret ud heri, tilsæt æggene samt gæren, der er opløst i 2 spsk. lunkent vand. Slå dejen godt sammen.

Ælt den derefter med en smule ekstra mel, del den i 13 lige store dele, tril de 12 af dem til boller og læg dem i smurte forme, f.eks. muffinsforme. Tril den resterende dej til 12 små kuglen, fæst dem på briocherne med lidt æggehvide og lad dem hæve lunt til dobbelt størrelse, før de bages i ovnen med 250 gr. ca. 10 minutter.

Vend briocherne ud på en bagerist og lad dem afkøle en smule, før de serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 11425 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-30 23:35:18
De bliver super lækre med Oregano i stedet for persille :) Det kan klart anbefales! :)