Små spinatbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Smørret smørret, hæld det i bageskålen og tilsæt vandet.
Rør gæren ud i smørblandingen.
Tilsæt salt, æg, fromage blanc og det meste af melet.
Ælt dejen blank og tilsæt mel, til den bliver smidig.
Sæt dejen lunt til hævning, tildækket ca. ½ time.
Fyld:
Skyl spinaten, hvis den er frisk.
Lad den frosne spinat tø op og dryp fri for væde.
Hak spinaten groft.
Pil løget og riv det groft, pil og pres hvidløget.
Bland fyldet i en skål.
Ælt dejen let igennem, og del den i 2 portioner.
Rul hver portion ud med kagerullen til den måler ca. 20x30 cm.
Del fyldet i 2 portioner.
Læg en stribe på halvdelen af hvert dejstykke.
Fold dejen over på midten, og tryk kanterne godt til.
Skær hvert spinatbrød i 10 stykker på tværs og sno dem 2 gange på midten og læg dem på plade med bagepapir.
Efterhæves lunt ca. 15 minutter.
Sættes på midterste ovnrille i en 225 grader varm ovn.
Bages 15-20 minutter.
Afkøles på rist og spises nylavet.
|
|
Opskriften er vist 7689 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne