Tyndbrød med birkes og sesam

Tyndbrød med birkes og sesam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
10 g.gær
2.5 dl.håndvarmt vand
1 tsk.salt
100 g.sigtemel
250 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 spsk.sesamolie
2 spsk.varmt vand
 sesamfrø
 birkes
 
Opskrift:
Smuldr gæren og rør den ud i vandet. Tilsæt salt og mel og ælt dejen smidig. Del dejen i 6 og form dem til boller. Efterhæves tildækket på bordet ca. 30 minutter. Rul hver bolle meget tynd med kagerulle på et meldrysset bord og læg dem på smurte bageplader. Bland vand og sesamolie og pensl brødene og drys til sidst sesamfrø og birkes på. Sæt brødene på midterrillen i en 225 grader forvarmet ovn. Bages 5-7 minutter. Afkøles på rist.





karakterer:
Opskriften er vist 7834 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu