Tyndbrød med birkes og sesam
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren og rør den ud i vandet.
Tilsæt salt og mel og ælt dejen smidig.
Del dejen i 6 og form dem til boller.
Efterhæves tildækket på bordet ca. 30 minutter.
Rul hver bolle meget tynd med kagerulle på et meldrysset bord og læg dem på smurte bageplader.
Bland vand og sesamolie og pensl brødene og drys til sidst sesamfrø og birkes på.
Sæt brødene på midterrillen i en 225 grader forvarmet ovn.
Bages 5-7 minutter.
Afkøles på rist.
|
|
Opskriften er vist 7834 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne