Piadina Romagnola
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt vand, natron, salt og olie og til sidst melet.
Arbejd dejen godt igennem og lad den hæve tildækket et par timer.
Del dejen i 12 stykker og rul dem ud i ½ cm. tykke cirkler.
Varm en jernpande op og bag brødene 2-3 minutter på hver side.
Spis brødene lune og nybagte med ost og skinke.
Tips: Brødene kan pakkes i et fugtigt viskestykke og senere varmes på stegepanden eller i ovnen. Hvis de varmes i længere tid ved svag varme bliver de sprøde. |
|
Opskriften er vist 9841 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne