Hurtige horn

Hurtige horn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Morgenbrød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
74 g.gær
2.5 dl.mælk lunken
125 g.smør
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
500 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
3-4 spsk.birkes
 
Opskrift:
Findel gæren i dejfadet. Hæld lidt af den lune mælk over. Rør gæren glat og kom resten af mælken i. Smelt smørret, men lad det ikke blive varmt. Kom smørret i sammen med salt, sukker og det meste af melet. Ælt dejen godt igennem. Den skal være glat og smidig og slippe skålen. Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse. Ælt den let igennem. Del den i 2 portioner. Rul hver portion ud i en rund plade på ca. 40 cm. i diameter. Del hver plade i 6 lige store trekanter og tril dem sammen fra den brede ende. Form dem i en halvcirkel til horn. Læg dem på plade med bagepapir med spidsen nedad og lad dem efterhæve, tildækket og lunt til det dobbelte. Pensl med sammenpisket æg og drysses med birkes. Sæt pladen på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 12612 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu