Pain bagna
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Rør vand og gær sammen.
Tilsæt salt, olivenolie, rugmel og det meste af hvedemelet.
Ælt mere mel i, til dejen har passende konsistens og ælt dejen grundigt, så den bliver blank og sej.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i skålen til dobbelt størrelse, ca. 1½ time.
Ælt den let igennem og form den til små brød, ca. 8 cm. lange
Efterhæv brødene lunt og tildækket på bageplade med bagepapir ca. ½ time.
Sæt brødene på midterrillen i en 225 grader forvarmet ovn.
Bages 12-15 minutter.
Køl brødene af på en bagerist og kom dem i en plastpose, hvis de ikke skal bruges samme dag.
Tips: Pain bagna er skovtursbrød fra Nice. I Frankrig flækkes brødene, dryppes med olivenolie og lægges sammen med salat, tomat, æg, tun og oliven. |
|
Opskriften er vist 10554 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne