Trekornsflutes
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres i dejfadet.
Hæld 1 dl. lunkent vand over.
Rør gæren glat og hæld resten af vandet i.
Tilsæt kommen, hørfrø, sesamfrø, olie, salt, sigtemel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt sammen og kom mere mel i, til dejen slipper skålen. Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse. Ælt dejen let igennem. Del den i 3 lige store stykker, der trilles i bagepladens længde og lægges på plade med bagepapir. Efterhæver til dobbelt størrelse, tildækket og lunt. Pensles med æggehvide og drysses med sesamfrø. Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20 minutter. Afkøles på rist. |
|
Opskriften er vist 22191 gange,
og udskrevet 665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer SBJ - 2008-07-17 08:42:44 hvor lang tid skal den ca. hæve? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne