Mexicansk kakaobrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres i dejfadet.
Lun mælken, hæld den i fadet og rør gæren glat.
Smelt smørret, bland vandet i og hæld det i fadet sammen med salt, grahamsmel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt og lad den hæve, tildækket og lunt til dobbelt størrelse. Ælt dejen let igennem på melet bord. Del dejen i 2 portioner og ælt den ene med kakao. Rul den lyse dej ud og fold den omkring den mørke. Lægges i smurt form. Lad brødet hæve til dobbelt størrelse, tildækket og lunt. Pensl med vand. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 40 minutter. Afkøles på rist. |
|
Opskriften er vist 13602 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2005-01-01 01:01:01 den er go' 12346 - 2005-01-01 01:01:01 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne