Mørbrad med banan i karry
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Indien Indsendt af : lone Indsendt : |
|
|
Puds mørbraden. kom den i kogende letsaltet vand. Lad den koge ca. 10 min. skær den i 2 cm skiver. bank skiverne let flade, krydr dem med salt, peber og oragano. Mørbraderne brunes på panden. tages op og lægges i smurt fad. ovenpå bananer i skiver. herefter piskes ½ liter fløde til skum, der blandes 1-2 tsk. karry i til det smager af karry. dog ikke alt for stærkt.
sættes i ovnen ved 225 gr. til retten er brun. Der serveres løse ris til og evt. chutney, skivede agurker, rosiner, og andet indisk tilbehør. |
|
Opskriften er vist 29596 gange,
og udskrevet 941 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-08-17 20:42:01 Super god og tager ingen tid at lave Cathrine - 2007-10-31 22:00:13 Ynglings mad. Børnene elsker det. Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig dejligt Robert N - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne