Kikærte-spinatbrød
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Sæt kikærter i blød i fire gange så meget koldt vand som kikærterne selv fylder i mindst 10 timer. Stil dem i køleskab.
Skyl spinat blade i koldt vand til de er fri for jord. Kom dem i en foodprocessor og hak dem fint. Kom mel i og hak det sammen. Rør lunkent vand og gær sammen i en skål. Tilsæt olivenolie og gradvis spinat- og melblandingen og salt. Ælt dejen glat og smidig. Læg dejen i en skål og læg et rent viskestykke over. Stil dejen til hævning ved stuetemperatur ca. 1 time. Ælt dejen igennem igen. Tril dejen til en pølse, og del den i 8 stykker. Tryk dem flade, og læg dem på bageplade med bagepapir. Hæld kikærterne i en si og kasser iblødsætningsvandet. Fordel kikærterne på brødene. Tryk dem let ned i dejen. Tænd ovnen på 225 ºC. Lad brødene hæve 30 min. Stil bagepladen i midten af ovnen. Bag ca. 15 min. Brødene er færdigbagt, hvis det lyder hult, når man banker på undersiden af den. Lad dem køle af på en rist. Hvis kikærte-spinatbrødene ikke spises samme dag skal de opbevares i køleskab. |
|
Opskriften er vist 8518 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Dejligt brød som er velegnet til madpakken! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne