Minestra di finocchio
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløgene pilles og skæres i fine tern. Fennikler renses og snittes i fine strimler. Løgene sauteres gyldne i olien og fennikelstrimlerne tilsættes og sauteres med et øjeblik inden bouillon hældes på. Suppen koges ved svag varme i 30 minutter. Til sidst blendes suppen i foodprocessor og hældes tilbage i gryden. Gives endnu et opkog, smages til med salt og peber. Hældes i varme suppetallerkener og drysses med friskhakket persille.
|
|
Opskriften er vist 8768 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne