Minestra di finocchio

Minestra di finocchio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 skalotteløg
3 fennikel (ca. 600 g)
1 spsk.olivenolie
1 l.grøntsag- eller hønsebouillon
 salt
 peber
2 spsk.friskhakket persille
 
Opskrift:
Skalotteløgene pilles og skæres i fine tern. Fennikler renses og snittes i fine strimler. Løgene sauteres gyldne i olien og fennikelstrimlerne tilsættes og sauteres med et øjeblik inden bouillon hældes på. Suppen koges ved svag varme i 30 minutter. Til sidst blendes suppen i foodprocessor og hældes tilbage i gryden. Gives endnu et opkog, smages til med salt og peber. Hældes i varme suppetallerkener og drysses med friskhakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 8768 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu