Horn uden sukker

Horn uden sukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.lunken vand
50 g.gær
1 dl.flydende Becel
2 æg
1 tsk.salt
30 g.sødemiddel ( pulver )
500 g.hvedemel
 
 Fyld:
 abrikosmos el. sveskemos
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Gæren opløses i det lunkne vand, og resten af ingredienserne blandes i (mel og sødemiddel blandes og kommes i til sidst). Del dejen i 3 dele, der hver rulles ud til en pandekage og skæres ud til 8 trekanter, hvorpå der lægges en teske fyld. Sil dem på en plade med bagepapir og lad dem hæve i 45 min. Pensl dem med sammenpisket æg, og bag dem i 7 - 10 min. ved 225°.

FYLD:
Tørrede abrikoser/svesker lægges i blød natten over i lidt vand, koges til en mos uden sukker ( de er søde i sig selv ). Kom evt. mosen i en blender, og lad det blive kold.

Tips:

Dejen er også velegnet til boller m.m.





karakterer:
Opskriften er vist 32182 gange,
og udskrevet 1234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-20 09:55:48
Hvor mange horn får man ca af denne opskrift?

  -   2006-12-18 15:03:56
Jeg har bagt hornene med jordbærfyld ( sukkerfri jordbærmarmelade) super!