Horn uden sukker
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i det lunkne vand, og resten af ingredienserne blandes i (mel og sødemiddel blandes og kommes i til sidst). Del dejen i 3 dele, der hver rulles ud til en pandekage og skæres ud til 8 trekanter, hvorpå der lægges en teske fyld. Sil dem på en plade med bagepapir og lad dem hæve i 45 min. Pensl dem med sammenpisket æg, og bag dem i 7 - 10 min. ved 225°.
FYLD: Tørrede abrikoser/svesker lægges i blød natten over i lidt vand, koges til en mos uden sukker ( de er søde i sig selv ). Kom evt. mosen i en blender, og lad det blive kold. Tips: Dejen er også velegnet til boller m.m. |
|
Opskriften er vist 32182 gange,
og udskrevet 1234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer BG - 2008-02-20 09:55:48 Hvor mange horn får man ca af denne opskrift? E.L. - 2006-12-18 15:03:56 Jeg har bagt hornene med jordbærfyld ( sukkerfri jordbærmarmelade) super! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne