Minestra di ceci e castagne
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Udblød ærterne 12 timer i vand.
Sigt vandet fra og lad dem dryppe godt af. Kom dem i en gryde sammen med selleri, laurbærblad og 2 spsk olivenolie. Tilsæt vand og kog ved svag varme i ca. 90 minutter til væden er reduceret til 1/3. I mellemtiden ridses kastanjer og sættes i ovnen ved 200 grader i 40 minutter. Pil skal og det grove hud af kastanjerne og mos det godt. Den resterende del olie varmes på en pande. Heri sauteres det finthakket hvidløg og det i tern skårne spæk. Tilføj kastanjemosen sammen med friskkværnet peber og lad det stege ved svag varme i ca. 6-7 minutter. Tag laurbærbladet op af suppen og rør kastanje-spæk blandingen i suppen. Rist brødet og servér det til. |
|
Opskriften er vist 10542 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne