Minestra di broccoli al pecorino
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Broccoli skæres i buketter. Halvdelen snittes i mindre fine stykker. De resterende broccoli-buketter koges 10 minutter i letsaltet vand. Holdes herefter varme.
Bacon skæres i tern. Hvidløg pilles og skæres i tynde skiver. Tomaterne presses fri for saft og kerner. Skæres herefter i fine tern eller strimler. Hvidløg og bacon sauteres let af i lidt olie. Tomattern sauteres med til grødlignende konsistens. Stilles herefter til side. De kogte broccoli tages op af gryden og der tilsættes i stedet de fintsnittede broccoli og dette koges ca. 10-15 min. Urterne pureres og koges atter op sammen med spaghettierne som er skåret i 5 cm lange stykker, samt tomat- og hvidløgsmassen. Koges endnu 10 min og smages herefter til med salt og peber. De tilsidesatte hele broccoli lægges i dyb suppetallerken sammen med suppe og friskreven ost. Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 9156 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne