Minestra di broccoli al pecorino

Minestra di broccoli al pecorino, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.broccoli
 salt
 peber
80 g.bacon (f.eks. pancetta)
2 fedhvidløg
2 flåede tomater fra dåse
2 spsk.smør
7.5 dl.hønsebouillon
150 g.spaghetti
50 g.reven pecorino (ost)
 
Opskrift:
Broccoli skæres i buketter. Halvdelen snittes i mindre fine stykker. De resterende broccoli-buketter koges 10 minutter i letsaltet vand. Holdes herefter varme.

Bacon skæres i tern. Hvidløg pilles og skæres i tynde skiver. Tomaterne presses fri for saft og kerner. Skæres herefter i fine tern eller strimler. Hvidløg og bacon sauteres let af i lidt olie. Tomattern sauteres med til grødlignende konsistens. Stilles herefter til side.

De kogte broccoli tages op af gryden og der tilsættes i stedet de fintsnittede broccoli og dette koges ca. 10-15 min. Urterne pureres og koges atter op sammen med spaghettierne som er skåret i 5 cm lange stykker, samt tomat- og hvidløgsmassen. Koges endnu 10 min og smages herefter til med salt og peber.

De tilsidesatte hele broccoli lægges i dyb suppetallerken sammen med suppe og friskreven ost.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 9156 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu