Speltbrød med honning
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Indsendt : Red : |
|
|
Udblød speltkernerne i koldt vand natten over i køleskab, eller kog dem i ca. ½ time, til de er møre. Udblød gær, salt og honning i lidt lunkent vand. Tilsæt resten af vandet og mælken. Rør de øvrige ingredienser i, og ælt godt. Lad dejen hæve i køleskabet i 12-24 timer.
Form til flutes i bagepladens længde. Pensl med sammenpisket æg, rids med en kniv, og drys med salt. Bag i 10 minutter ved 250 grader og herefter i 20 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 16740 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lene D. - 2010-09-27 18:24:07 Kan man ikke helt undlade hvedemel, og så kun bruge speltmel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne