Speltbrød
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet sammen med sukker og salt. Rør melet og evt. frø i lidt ad gangen, gerne med en elpisker eller røremaskine. Dejen skal være klistret og lind.
Lad dejen hæve natten over i køleskabet. Form dejen til et rundt brød og sæt det på bageplade med bagepapir. Drys med mel og rids i overfladen med en skarp kniv. Bages 50-60 minutter ved 200 grader. Tips: Husk at starte på dejen dagen før det skal serveres. Alternativt bruges 50 g gær og en hævetid på ca. 1-2 timer ved stuetemperatur. |
|
Opskriften er vist 29735 gange,
og udskrevet 688 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-15 16:19:40 Ja misvisende jeg skal bruge splet boller eller brød uden hvedemel anonym - 2007-09-21 16:28:33 ENIG! anonym - 2007-04-08 09:13:05 Titel misvisende. Det er jo hvedebrød med lidt spelt....:( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne