Speltbrød med krydderurter
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet sammen med salt og honning. Rør de tre slags mel i, en ad gangen. Dejen skal bare røres med en ske og have konsistens som tyk havregrød. Drys et tyndt lag mel over, læg film over skålen og stil den i køleskab natten over eller mindst 6 timer (kan også stuehæves på ca. 3 timer).
Tag dejen ud og rør den let igennem men en ske. Tænd oven på 220 grader og lad bagepladen varme med i ovnen. Tag den ud, kom bagepapir på og bred dejen ud herpå i en firkant, brug skeen. Dryp eller pensl olien over og drys med salt og rosmarin. Lad det stå 10 minutter. Bag brødet midt i ovnen ca. 20 minutter til overfladen er lysebrun og kanterne let sprøde. Lad det køle af på en rist. Tips: Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 12792 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne