Speltbrød med soltørrede tomater
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Kilde : Forbrugernes Hus Indsendt : |
|
|
Vandet lunes til ca. 37 grader.
Gær, olie, honning, salt, oregano, parmesan og soltørrede tomater tilsættes og det hele blandes godt.
Melet tilsættes, og dejen æltes til den er glat. Hæver i en time.
Slås ned og æltes igen. Dejen formes som en pølse og lægges i den smurte form.
Ridses og efterhæver i 30 minutter. Bages ved 180 grader i 40 minutter og afkøles på rist.
|
|
Opskriften er vist 14401 gange,
og udskrevet 578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-02-18 17:41:19 Martin skriver jo, at den hverken kan kaldes det ene eller det andet. Så det er jo underordnet, om man så kun kan tåle det ene frem for det andet Juanitta - 2017-12-15 06:35:03 Det er korrekt - men der findes mennesker der kan tåle gluten men ikke hvede Martin - 2013-08-16 19:01:08 Denne opskrift kan ikke rigtigt kaldes hverken gluten eller hvedefri, da spelt regnes for en hvedesort, og indeholder gluten. anonym - 2010-02-14 22:13:28 Vær opmærksom på at speltmel er at regne for hvedemel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne