Græsk olivenbrød uden æg

Græsk olivenbrød uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.hvedemel
200 g.grahamsmel
2 dl.olivenolie
25 g.gær
1 tsk.salt
3 dl.vand
100 g.fetaost, smuldret
100 g.oliven i små stykker
 
 olivenolie til smøring af bagepladen
 
Opskrift:
Gæren opløses i lunkent vand og blandes sammen med mel, grahamsmel, olivenolie og salt.

Æltes godt sammen til en smidig dej i en stor skål. Hold lidt mel tilbage, da det er forskelligt hvor meget væske mel kan opsuge.

Dejen stilles tildækket til hævning et lunt sted i 45 minutter. Dejen rulles ud til et rektangel i et ca. 2 ca. tykt lag. Fetaost og oliven lægges på og dejen rulles til en roulade. Rouladen lægges på en olivensmurt bageplade og efterhæver tildækket i 30 minutter. Brødet pensles med vand og bages 25-30 minutter ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 12028 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den ser god ud