Græsk olivenbrød uden æg
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i lunkent vand og blandes sammen med mel, grahamsmel, olivenolie og salt.
Æltes godt sammen til en smidig dej i en stor skål. Hold lidt mel tilbage, da det er forskelligt hvor meget væske mel kan opsuge. Dejen stilles tildækket til hævning et lunt sted i 45 minutter. Dejen rulles ud til et rektangel i et ca. 2 ca. tykt lag. Fetaost og oliven lægges på og dejen rulles til en roulade. Rouladen lægges på en olivensmurt bageplade og efterhæver tildækket i 30 minutter. Brødet pensles med vand og bages 25-30 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 12028 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer krisine - 2005-01-01 01:01:01 den ser god ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne