Græsk landbrød med feta
Hovedingrediens : Oste - Feta Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i vand. De øvrige ingredienser røres i dejen og den æltes godt.
Lad den hæve i 30 min.
Dejen slås ned og rulles til en aflang flade. Ost og oliven (uden sten) fordels ud over brødet, der rulles sammen på den lange led og drejes som en snegl på bagepladen. Efterhæver i 20 min. Pensles med mælk eller æg og bages ved 200 grader i 30 min. |
|
Opskriften er vist 20265 gange,
og udskrevet 644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2007-12-06 13:37:54 Rigtig lækkert. Spændende brød. det er værd at prøve. Helena - 2007-05-15 13:44:59 Udemærket brød. Synes dog, at ekstra feta gør brødet markant mere spændende! Pernille - 2007-02-17 13:54:55 <oliven kan med fordel skiftes ud med soltørrede tomater Anne Søndermark - 2005-01-01 01:01:01 SUPER! Karin - 2005-01-01 01:01:01 Dette brød er rigtig lækkert, især hvis det har været frosset og varmes op i ovn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne