Brun sauce (Opbagt)
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Margarinen brunes og afbages med melet.
Suppen spædes i lidt efter lidt.
Saucen koges igennem 10 min. og smages til med salt og en anelse sukker.
Saucen farves evt. med kulør |
|
Opskriften er vist 33132 gange,
og udskrevet 514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer hanne - 2010-08-01 13:54:21 Jeg tror ikke en "veganer" bruger mel kok-amok - 2006-12-28 19:14:06 hvis mand bruger maizene er 20 gram alt for meget mel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne