Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocado
Hovedingrediens : Oste - Hytteost Indsendt : |
|
|
Skrub kartoflerne godt og snit et kryds i dem. Stil dem i en 200 grader varm ovn i en time. Rør hytteosten med finthakket rødløg, finthakkede soltørrede tomater, solsikkekerner og salt og peber. Skær avocadoerne i skiver eller tern og anret dem med skinke og hakket løg. Dryp med citron og drys med salt og peber. Kom en skefuld hytteostsalat i hver kartoffel og server resten til avocadosalaten.
|
|
Opskriften er vist 26846 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer semikokken - 2011-05-27 11:16:36 Den her opskrift lyder virkelig herlig, den skal prøves! mester - 2005-01-01 01:01:01 DEN ER SÅ LÆKKER |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne