Nøddeposteg
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne renses, snittes fint og svitses i smørret i 5-8 minutter sammen med presset hvidløg. Skivede champignoner tilsættes, og grønsagerne snurrer endnu 5-6 minutter under låg.
Nødderne hakkes med en kniv. Bollerne skæres i små tern. Begge dele blandes i grønsagerne sammen med timian, lidt salt og peber. Der spædes med mælk og fløde og blandingen koges igennem og afkøles. Nu tilsættes æggene, et ad gangen. Pres blandingen sammen i en velsmurt, raspdrysset form og bag postejen ved 175°C i ca. 40 minutter. Kan serveres varm eller kold. med en god salat til. |
|
Opskriften er vist 14448 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne