Melanzana alla Parmigiana
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
De flåede tomater pureres og varmes med olie og basilikumblade og salt.
Tre hele æg piskes sammen med et glas vand og lidt salt til en panering. Skræl auberginerne og skær dem i skiver på langs. Skiverne udvandes med salt, dyppes i æggemassen, vendes derpå i mel, og steges et par minutter. Når de er gyldne lægges de lagvis i et ildfast fad med den varme tomatsauce, mozzarella, basilikum og den revne parmesan. Øverst lægges nogle smørklatter og nogle hele basilikumblade. Bages i 5-10 minutter ved 180-200 grader til overfladen er gylden. |
|
Opskriften er vist 7873 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne