Grindsted Pirogger
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes i en gryde.
Mælken tilsættes.
Gæren røres ud i den lune mælk.
Revet kartofler tilsættes.
Salt og peber røres i.
Melet tilsættes lidt ad gangen til passende konsistens.
Dejen æltes godt igennem og hæver 30 minutter.
Pil og hak løgene, svits porre og løg. Oksekødet brunes med. Karry, kartofler, presset hvidløg og chili tilsættes. Peberfrugter i tern tilsættes sammen med krydderierne. Smag fyldet til. Dejen deles i 12 dele, som æltes til boller, trykkes flade og rulles til cirkler ca. 15-20 cm. Fyldet fordeles midt på cirklerne. Knib kanterne sammen over fyldet på oversiden, så du får et kano-formet aflangt brød. Pensl med sammenpisket æg eller tykmælk. Efterhæver 20-30 minutter. Bages ved 225grader i alm. ovn eller 200 grader i varmluftovn i 20-25 minutter. |
|
Opskriften er vist 27312 gange,
og udskrevet 921 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2009-10-01 14:35:00 Jeg har anvendt opskriften på fyldet til pirogger, men jeg brugte en anden opskrift på dejen. Super fyld, med gode grøntsager i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne