Pirogger med lammefyld
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og tilsæt letmælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kærnemælken. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Dæk skålen til med et klæde og stil dejen til hævning et lunt sted i godt 1 time. Herefter æltes dejen godt igennem på et meldrysset bord.
Svits kødet i lidt god olie. Tilsæt Sambal Oelek, rød pesto og paprika. Lad det simre lidt. Derefter tilsættes porre, hakket persille og tomat. Blandingen smages til med Cheasy sauce, salt og peber. Dejen udrulles i ca ½ cm tykkelse og udstikkes i runde bunde. Kanterne pensles med æg og kom fyldet på. Luk sammen og tryk kanterne med en gaffel, der er duppet i mel. Pensl med æg og bag piroggerne ved 200 grader i 12—15 minutter. |
|
Opskriften er vist 8537 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne