Små pirogger
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt. Smuldr gæren i et bagefad og rør den ud i den lune mælkeblanding. Tilsæt æg og salt. Bland mel i ad et par gange, til dejen har en god konsistens.
Ælt godt, dæk til og sæt til hævning 30 min.
Fyldet: Del cocktailpølserne èn gang igennem. Skyl og snit forårsløgene. Rul den hævede dej ud og udstik dejen med en rund form, 12 - 14 cm i diameter. Smør et tynt lag sennep på - ikke helt ud til kanten. Fordel pølse og forårsløg på halvdelen af dejen. Pensl kanten med sammenpisket æg og fold dejen sammen om fyldet. Tryk kanten godt sammen med en gaffel. Lad dem efterhæve 15 min. Pensl med æg og bag 16 - 18 min. ved 200° i nederste del af ovnen. Serveres lune. |
|
Opskriften er vist 23069 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne