Små pirogger

Små pirogger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
50 g.smør eller margarine
1.5 dl.mælk
25 g.gær
1 æg
0.5 tsk.salt
350 g.hvedemel
 
 Fyld:
100 g.cocktailpølser
3-4 forårsløg
 sennep
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt. Smuldr gæren i et bagefad og rør den ud i den lune mælkeblanding. Tilsæt æg og salt. Bland mel i ad et par gange, til dejen har en god konsistens. Ælt godt, dæk til og sæt til hævning 30 min.

Fyldet:
Del cocktailpølserne èn gang igennem. Skyl og snit forårsløgene.

Rul den hævede dej ud og udstik dejen med en rund form, 12 - 14 cm i diameter. Smør et tynt lag sennep på - ikke helt ud til kanten. Fordel pølse og forårsløg på halvdelen af dejen. Pensl kanten med sammenpisket æg og fold dejen sammen om fyldet. Tryk kanten godt sammen med en gaffel. Lad dem efterhæve 15 min.

Pensl med æg og bag 16 - 18 min. ved 200° i nederste del af ovnen.

Serveres lune.





karakterer:
Opskriften er vist 23069 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu