Pirogger specialca
Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen sammen og lad den hæve tildækket med et viskestykke i ca. 30 min.
Del dejen i 16 lige store stykker. Rul hvert enkelt stykke ud, så det har størrelsen af en desserttallerken.
Læg fyldet på. Pensl kanten med ylette.
Fold dejen sammen om fyldet og luk med en gaffel.
Pensl piroggerne med ylette.
Bag dem ved 225° i ca. 15 min.
Kan serveres som frokostret sammen med en blandet salat.
|
|
Opskriften er vist 14549 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne