Kreoler piroger
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Créole Indsendt : |
|
|
Skær det kolde smør i små stykker og smuldr det i mel og sukker.
Saml dejen hurtigt med kold mælk. Stil dejen koldt i 30 min.
Hak og svits grøntsagerne i 3-4 min. Brun kødet og tilsæt hvidløg, laurbær, cajunkrydderi og tomat. Lad det simre i 20 min. Køl kødet og tilsæt persille. Del dejen i 6 kugler og rul ud til 1½ cm tyk. Fordel fyldet midt på hver cirkel, pensl kanten med vand og luk sammen med en gaffel. Prik et par huller i dejen. Pensl med sammenpisket æg. Bages i en forvarmet ovn, ved 200 g i ca 20 min. |
|
Opskriften er vist 15777 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer op136807 portugal - 2005-01-01 01:01:01 meget gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne