Skinke Piroger
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
|
|
Mælken lunes og gæren smuldres i.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
Dejen stilles til hævning et lunt sted i ¾ time.
Skinken og æg hakkes og røres sammen med resten af fyldet. Dejen slås ned og deles i to. Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12-15 cm. i diameter. Ca. ½ spsk. fyld lægges på hver cirkel. Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen, brug evt. en gaffel. Piroggerne stilles på plade med sammenføjningerne opad. Efterhæver ca. 10 minutter. Bagetid 15 – 20 minutter ved 225 grader. Serveres som frokost eller natmad. |
|
Opskriften er vist 35694 gange,
og udskrevet 997 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Kathrine - 2015-10-25 11:06:20 Hvor mange får man ud af den opskrift forbyder står der ikke tøserne fra HTX svendborg - 2010-01-29 18:23:22 super opskrift. vi har dog kun brugt opskriften for dejen og improviseret resten af vejen. vi kan stærkt anbefale af bruge følgende som fyld: - pesto - kylling - bacon - ost - grønsager efter eget valg det smager skønt, i skulle prøve det : ) mig. - 2009-12-19 23:02:49 mm, mm og mm. Smager godt, og det tar ikke lang tid. Bethina - 2007-10-14 15:50:46 Gode. Lavede 12 stk. Brugte pikant-ost.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det vil være rart at vide, hvormange piroger man får pr. portion |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne