Farsbrød med nødder

Farsbrød med nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.magert hakket kalve- og svinekød
50 g.hasselnøddekerner
1 stilkbladselleri
1 lille løg
2 spsk.rasp
1.5 dl.mælk
1 æg
0.5 tsk.stødt koriander
0.5-1 tsk.salt
 peber
 
2 dl.bouillon
100 g.vindruer
1 dl.Kaffefløde 9%
1 tsk.majsstivelse
2-3 spsk.portvin
 
Opskrift:
Hak nødder og bladselleri. Pil og hak løget fint. Rør kødet med nødder, bladselleri, løg, rasp, mælk, æg og koriander, salt og peber. Lad farsen hvile koldt ca. 15 minutter, inden den formes til et brød.

Læg farsen i en lille bradepande eller ovnfast fad og hæld bouillon ved. Sæt fadet i ovnen på midterrillen ca. ¾ time ved 175 grader, til fasen er gennemstegt.

Si skyen op i en gryde. Efterbrun farsbrødet ca. 5 minutter ved 225 grader.

Sauce:
Halver druerne og tag stenene ud. Varm skyen op og tilsæt druerne. Rør fløde og majsstivelse sammen og hæld jævningen i gryden. Kog saucen igennem i og smag til med portvin, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 16518 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-04 12:30:30
Prøvede den igår. Undlod vindruer og koriander. Det smagte heeeelt fantastisk!!!! Fik en simpel salat og kogte kartofler til. Selv mine drenge på 5 og 7 (som ellers er meget kræsne) var vilde med kødet! :)