Oksefarsbrød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opvarm ovnen til 180 grader.
Pensl en rugbrødsform (21 x 14 x 7 cm) med smeltet smør eller olie. Og beklæd formen med bagepapir. Kom kødet i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser og rør godt. Pres blandingen godt ned i formen. bages i ovnen 1 time, eller til overfladen er brun, og farsbrødet føles fast i midten. Vend formen på hovedet og tag farsbrødet ud og skær det i skiver. Serveres med salat til. |
|
Opskriften er vist 70129 gange,
og udskrevet 1351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Anita 24/8-09 - 2009-08-30 15:49:06 Rigtig god. brugte 1 lille dåse tomatpure istedet for pulvertomatsuppe. Rev 4 gullerødder som jeg også kom i farsen. Formede farsen til et brød og kom den i et fad, og pakkede den ind i filodej. Severede halve bagte kartofler til samt majskolber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne