Oksefarsbrød

Oksefarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Oksefarsbrød, billede 4 Oksefarsbrød, billede 1 Oksefarsbrød, billede 2 Oksefarsbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.hakket oksekød
1.5 dl.cremefraiche
50 g.tomatsuppe pulver
1 finthakket løg
2 fedknust hvidløg
3 tsk.stødt paprika
1 tsk.finthakket rød chili
 salt
 peber
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 180 grader.

Pensl en rugbrødsform (21 x 14 x 7 cm) med smeltet smør eller olie. Og beklæd formen med bagepapir. Kom kødet i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser og rør godt. Pres blandingen godt ned i formen. bages i ovnen 1 time, eller til overfladen er brun, og farsbrødet føles fast i midten.

Vend formen på hovedet og tag farsbrødet ud og skær det i skiver.

Serveres med salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 70129 gange,
og udskrevet 1351 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-30 15:49:06
Rigtig god. brugte 1 lille dåse tomatpure istedet for pulvertomatsuppe. Rev 4 gullerødder som jeg også kom i farsen. Formede farsen til et brød og kom den i et fad, og pakkede den ind i filodej. Severede halve bagte kartofler til samt majskolber.