Italiensk farsbrød med pastasalat
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Brødet udblødes i mælk sammen med oregano i ca. 10 min. Blandes med fars og tilsmages med salt, peber, samt det halve af forårsløgtoppene. Stilles koldt 30 min. Æggene koges. Peberfrugt og løg sauteres i olie og smages til med s/p. Pastaen koges al dente. Farsen bredes ud og fyldes med halve overskårne æg, samt de sauterede grøntsager. Lukkes sammen og formes til et brød. Drysses med reven ost. Bages i ovn ved 200 grader i ca. 40 min. Når der kommer lys saft ud er den færdig. Asparges koges. Bland olivenolie, balsamico, hakket basilikum, tomat, de kogte aspargesstykker og pasta. Bland godt og smag til med salt og peber. Serveres til ”brødet”.
|
|
Opskriften er vist 35369 gange,
og udskrevet 837 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2007-01-10 14:42:06 Farsbrødet skal have ca. dobbelt så længe i ovnen, hvis man laver til mange pers. : ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne