Lammeschnitzler a la ossobuco
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Dup kødet tørt og klip små hakker i kanten (så krøller de ikke under bruningen).
Vend dem i krydret mel.
Brun stykkerne et par ad gangen i olien i en tykbundet gryde.
Tag dem op.
Snit bladsellerien i skiver og vend dem i olien. Kom de flåede tomaterne ved og evt. ekstra hvidløg. Læg kødet ned i saucen og lad det simre under låg 45-60 minutter til kødet er godt mørt. Smag til og server med et drys strimlet citronskal. Serveres med cous cous tilberedt efter anvisning på pakken (1 spsk. olie, 2 dl cous cous og 1 dl vand) blandet |
|
Opskriften er vist 10115 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne