Dildkød i sur-sød sovs

Dildkød i sur-sød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.lammekød med ben
 Kogende vand
1.5 tsk.salt/l kogende vand
1 tsk.peberkorn
1 bdt.dild
1 porre
1 gulerod
 
 Grøntsager:
2 porrer
6 gulerødder
 
 Sovs:
4 dl.lammebouillon
2 spsk.hvedemel
1-2 spsk.citronsaft
1 tsk.sukker
1 æggeblomme
0.5 dl.Kaffefløde 9%
0.5 dl.hakket dild
 
Opskrift:
Kødet lægges i en gryde og dækkes med kogende vand. Kog op og skum. Tilsæt salt, peberkorn, dild, porre og gulerod.
Kog kødet under låg ved svag varme i 1-1½ time, til kødet er mørt. Hold kødet varmt i noget af bouillonen. Kog grøntsagerne i resten af bouillon, og hold dem varme.

Bouillon bruges til sovsen. Jævn bouillonen med mel og kog den igennem. Smag til med citron og sukker. Pisk æggeblommen sammen med fløde, og pisk det i bouillonen. Dilden tilsættes.

Servér kødet i sovsen med kartofler og grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 11928 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu