Dildkød i sur-sød sovs
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Indsendt : Red : |
|
|
Kødet lægges i en gryde og dækkes med kogende vand. Kog op og skum. Tilsæt salt, peberkorn, dild, porre og gulerod.
Kog kødet under låg ved svag varme i 1-1½ time, til kødet er mørt. Hold kødet varmt i noget af bouillonen. Kog grøntsagerne i resten af bouillon, og hold dem varme. Bouillon bruges til sovsen. Jævn bouillonen med mel og kog den igennem. Smag til med citron og sukker. Pisk æggeblommen sammen med fløde, og pisk det i bouillonen. Dilden tilsættes. Servér kødet i sovsen med kartofler og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 11928 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne