Farsbrød med svampe

Farsbrød med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.hakket okse- og flæskekød
2 æggehvider
1 dl.oksesbouillon
 salt
 peber
 fedtstof til stegning
 
 Endvidere:
250 g.markchampignoner
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
2-3 tomater
 
Opskrift:
Ælt det hakkede kød med æggehvide og bouillon. Form det til én stor bøf. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande. Brun bøffen ved god varme. Dæmp varmen og lad den stege helt færdig, før den vendes (på et grydelåg) og steges færdig på den anden side. Tag den af varmen og hold den varm. Kom pillet, grofthakket eller skivet løg på panden sammen med rensede delte svampe. Lad det snurre i nogle minutter. Bland ringe af den grønne peberfrugt i og tilsæt tomaterne skåret i både. Varm det igennem og smag til. Fordel svampeblandingen på den store bøf. Råstegte, kogte eller bagte kartofler kan serveres til sammen med en tomatsalat.

Tips:

Hvis De mangler sovs, kan panden koges af med lidt bouillon og fløde og jævnes til sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 13099 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu