Farsbrød med kyllingelever

Farsbrød med kyllingelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Farsbrød med kyllingelever, billede 4 Farsbrød med kyllingelever, billede 1 Farsbrød med kyllingelever, billede 2 Farsbrød med kyllingelever, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fars:
500 g.hakket skinkekød
1 tsk.groft salt
1 finthakket zittauerløg (ca. 50 g)
 friskkværnet peber
1 æg
2 dl.sødmælk
3 spsk.rasp
 
 Fyld:
125 g.frossen kyllingelever
25 g.smør
 fedhvidløg i tynde skiver
1 tsk.tørret estragon
 
 Sauce:
½ dl.vand
½ liter grundsauce med mælk (karoline)
 evt. kulør
 
 Tilbehør:
 Kartofler og porrer
 
Opskrift:
Fars:
Rør det hakkede kød med salt. Kom løg, peber og æg i. Tilsæt mælken lidt efter lidt. Rør herefter raspen i. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. 1/2 time.

Fyld:
Skyl kyllingeleverne og fjern evt. hinder. Tør leverne. Del de største stykker i to. Smelt smørret i en dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt hvidløg og estragon. Svits kyllingeleverne heri.

Tag leverne op og kom dem i farsen. Form farsen til et ovalt "brød" (ca. 10 x 20 cm), og brun det på to sider i resten af stegesmørret i panden.

Hæld vand og GrundSauce ved. Tilsæt evt. kulør. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 30 min. Hæld lidt sauce over kødet nogle gange under kogningen.

Tag farsbrødet op og hold det varmt. Smag saucen til.





karakterer:
Opskriften er vist 21680 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-03 10:21:04
En rigtig god og velsmagende ret, og hvor man endelig kan få spist lidt lever uden at det smager af lever!

  -   2007-03-24 15:57:11
rigtig lækkert