Farsbrød med kyllingelever
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fars:
Rør det hakkede kød med salt. Kom løg, peber og æg i. Tilsæt mælken lidt efter lidt. Rør herefter raspen i. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. 1/2 time. Fyld: Skyl kyllingeleverne og fjern evt. hinder. Tør leverne. Del de største stykker i to. Smelt smørret i en dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt hvidløg og estragon. Svits kyllingeleverne heri. Tag leverne op og kom dem i farsen. Form farsen til et ovalt "brød" (ca. 10 x 20 cm), og brun det på to sider i resten af stegesmørret i panden. Hæld vand og GrundSauce ved. Tilsæt evt. kulør. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 30 min. Hæld lidt sauce over kødet nogle gange under kogningen. Tag farsbrødet op og hold det varmt. Smag saucen til. |
|
Opskriften er vist 21680 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2011-09-03 10:21:04 En rigtig god og velsmagende ret, og hvor man endelig kan få spist lidt lever uden at det smager af lever! migisund - 2007-03-24 15:57:11 rigtig lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne