Farsbrød med champignonsauce

Farsbrød med champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket kalv og flæsk
1 æg
2 spsk.hvedemel
0.5 finthakket løg
 lidtMuskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 rasp
100 g.champignon grofthakket
0.5 finthakket løg
3 dl.svinebouillon
 maizena
1 spsk.olie
 salt
 peber
400 g.nye kartofler
 
Opskrift:
Kartoflerne sættes over at koge i letsaltet vand. Rør fars, æg, mel, løg og krydderier sammen. Form til et aflang brød og læg på smurt ildfast fad. Drys med rasp henover. Sæt fadet i ovn og bag ved 180 grader i ca. 25 min. Champignon og løg sauteres af og tilsættes bouillon. Koges op og jævnes. Smag til med salt og peber. Skær nogle pæne skiver og server sammen med de kogte kartofler samt svampesaucen.





karakterer:
Opskriften er vist 21924 gange,
og udskrevet 572 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis man tilsætter kødet lidt paprika, udelukkende bruger hakket oksekød og fylder midten af farsbrødet med persille....Så er den super! Børnene elskede det.. Dog var det ikke alle der brød sig om saucen, men den kan jo erstattes af en anden.