Basilikumfarsbrød

Basilikumfarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
250 g.hakket svinekød
2 dl.rasp
1 helt æg
2 dl.mælk
1 tsk.salt
1 tsk.basilikum
250-500 g.friske champignoner
50-75 g.margarine/smør
 
Opskrift:
Det hakkede kød blandes med rasp og æg. Mælk og krydderier røres sammen og tilsættes lidt efter lidt. I et smurt, ildfast fad lægges et lag fars. rå, rensede champignoner lægges på og dækkes med fars. Retten overhældes med smeltet smør/margarine eller smørklatter lægges på.

Fadet dækkes med låg eller folie og bages i ovnen 1 time ved 175 grader. Hertil serveres flødestuvede champignoner eller spinat og kogte karotter, vendt i smør.





karakterer:
Opskriften er vist 27285 gange,
og udskrevet 794 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-10 23:01:45
Der er gluten i rasp!

  -   2009-02-02 09:17:08
Hmm, ikke meget basilikum. Prøv med 1-2 håndfulde friske blade klippet ud over champignonerne!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager godt. Jeg brugte 250 g champignons, og de fyldte ret meget i forhold til, hvor meget fars, der var. Hvis man bruger 500 g, tror jeg ikke, farsen kan dække dem.