Basilikumfarsbrød
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
|
|
Det hakkede kød blandes med rasp og æg. Mælk og krydderier røres sammen og tilsættes lidt efter lidt. I et smurt, ildfast fad
lægges et lag fars. rå, rensede champignoner lægges på og dækkes med fars. Retten overhældes med smeltet smør/margarine eller smørklatter lægges på.
Fadet dækkes med låg eller folie og bages i ovnen 1 time ved 175 grader. Hertil serveres flødestuvede champignoner eller spinat og kogte karotter, vendt i smør. |
|
Opskriften er vist 27285 gange,
og udskrevet 794 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-10-10 23:01:45 Der er gluten i rasp! mønboen - 2009-02-02 09:17:08 Hmm, ikke meget basilikum. Prøv med 1-2 håndfulde friske blade klippet ud over champignonerne!!! Maria - 2005-01-01 01:01:01 Det smager godt. Jeg brugte 250 g champignons, og de fyldte ret meget i forhold til, hvor meget fars, der var. Hvis man bruger 500 g, tror jeg ikke, farsen kan dække dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne