Malfatti al pomodoro
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten plukkes af stilkene og gives et kort opkog. Overskylles med koldt vand. Hakkes fint.
Ricottaen presse igennem sigte. Æggeblommer tilsættes sammen med ca. 4 spsk mel. Dejen røres sammen. Spinaten røres i og der smages til med salt, peber og muskat.
Bring en gryde med vand, tilsat salt i kog. Spinatmassen formes til æg med hjælp af 2 skeer og et par fugtige hænder. Læg dem i det kogende saltvand, skru ned og lad dem trække ca. 10 min til de kommer til tops. Tag dem op med en hulske og læg dem på et viskestykke til afdrypning.
Tomaterne vaskes, kvartes og kerner fjernes. Løget pilles og hakkes i fine tern, sauteres blanke i smørret, hvorefter tomater tilsættes. Krydr med salt og peber og varm dem kort op. Tænd ovnens grill-element.
Riv parmesanen fint. Læg gnocchierne i et ildfast fad og drys parmesan over sammen med en lille klat smør. Gratiner dem under grillen 2 min. Server gnocchierne i gratinformen og tomater a part.
|
|
Opskriften er vist 11956 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne