Maiale al latte
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Olie og smør opvarmes i gryde uden at smøret bruser op. Kødet krydres med salt og peber og kommes i gryden. Tilsættes salvieblade, løg, porre og hvidløg. Kødet brunes af. Vendes indtil kødet er brunet godt af på alle sider.
Mælken koges op i separat gryde og ¼ liter tilsættes kødet. Skru nu helt ned for kødgryden, læg låg på og kog kødet ved svag varme i ca. 2 timer. Kødet vendes af og til og der tilsættes yderligere mælk, når det i gryden er blevet tyk i konsistensen. Denne proces fortsættes til kødet er mørt og alt mælken er kogt ind.
Kød, salvieblade og løget tages op af gryden. Kødet holdes varmt.
Kom ca. 2 spsk varmt vand i gryden sammen med væden der løber fra kødet. Skulle mælken skille, pureres den evt. med stavblender og smages herefter til med salt og peber.
Kødet skæres i skiver og serveres sammen med saucen.
|
|
Opskriften er vist 7720 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne