Farsbrød med feta 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør det hakkede kød med æg, vand og krydderier til fars.
Rør de kolde ris i.
Fyld: Rør persille, hvidløg, løg og smuldret fetaost sammen. I et smurt ovnfast fad lægges nu skiftevis fars, fyld og tomater i skiver. Begynd og slut med fars. Fordel smørklatter over og bag retten i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca 50 minutter. Server en god tomatsalat og evt flutes til. |
|
Opskriften er vist 104394 gange,
og udskrevet 3031 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Nadia - 2015-04-01 17:50:05 Har lavet dette farsbrød før hvor det blev godt men uden tomater. den her gang har jeg købt en feta der var svær og smuldre. Håber det bliver godt alligevel. Og brugte tomater. Pyntet med bacon. Ellers har jeg fulgt opskriften til punkt og prikke. Skriver lige hvordan det bliver. Pernille - 2014-09-16 20:17:04 Virkelig god opskrift men jeg brugte ikke alle 200 g ris Magnus - 2011-04-05 18:52:45 Jeg anbefaler man bruger en cremet blok fetaost som Puck eller Domyati, rigtig græsk feta er lavet på gedemælk og kan ikke anbefales :-) Lyngby - 2011-02-17 18:45:21 Smager himmelsk! Men brug nu rigtig græsk feta og ikke salattern. Velbekomme. Sanne - 2007-10-29 07:46:48 rigtig lækker! Erik - 2007-08-12 13:19:21 Smager rigtig godt,-tomater kan sagtens undværes anonym - 2005-01-01 01:01:01 jørgen serverede nye kartofler til jørgen - 2005-01-01 01:01:01 valgte purløg og lagde havartiost overpå efter den var bagt pyntede med stegt bacon Anne - 2005-01-01 01:01:01 den er god men det hedde græsk farsbrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne