Farsbrød med tomater

Farsbrød med tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.25 dl.rasp
2 dl.mælk
500 g.hakket oksekød
 salt
1 ds.hakkede tomater
2 skiverfranskbrød
25 g.smør
1 fedpresset hvidløg
3 spsk.hakket persille
0.5 spsk.sojasauce
4 skiverbacon
 
Opskrift:
Rasp og mælk blandes. Kød salt og peber røres i.

Farsen lægges i 2 stænger i et ovnfast fad. Tomaterne lægges imellem. Brødet smuldres og røres med smør/olie, hvidløg og persille. Persillemassen fordeles over tomaterne.

Farsen pensles med soja. Baconskiverne lægges over farsen.

Stilles i ovnen i ca 30 minutter ved 200 grader. Serveres med kartofler og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 23015 gange,
og udskrevet 625 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kom lidt sukker i tomaterne det fremhæver smagen