Farsbrød med rødkål

Farsbrød med rødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hk. oksekød
1 løg
5 dl.fintsnittet rødkål
1 æg
1 dl.bouillon
 salt
 peber
150 g.bacon
 
Opskrift:
Rør alt - undtagen bacon - sammen og krydr farsen godt. Form til et brød og kom i smurt, ovnfast fad. Læg baconskiver over. Sæt fadet i ovnen ved 225° i 20 min. Dæmp varmen til 200° og lad farsbrødet få endnu 25 min.

Servér stuvede eller kogte grønsager til.





karakterer:
Opskriften er vist 23693 gange,
og udskrevet 668 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-16 07:02:25
Her i huset var den ingen succes, den var smulrende og tør og så samtidig vandet af kålen, godt jeg havde lavet en sovs til, det er ikke en ret vi laver igen, desværre

  -   2008-10-23 18:43:37
Superlækker - en god måde at få lokket kål i ungerne, de opdager det slet ikke

  -   2008-03-02 19:25:06
Fin hverdagsret. Server evt. med coleslaw.

  -   2007-12-26 18:19:12
Super lækker opskrift! **savle savle**