Farsbrød med rødkål
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Rør alt - undtagen bacon - sammen og krydr farsen godt. Form til et brød og kom i smurt, ovnfast fad. Læg baconskiver over. Sæt fadet i ovnen ved 225° i 20 min. Dæmp varmen til 200° og lad farsbrødet få endnu 25 min.
Servér stuvede eller kogte grønsager til. |
|
Opskriften er vist 23693 gange,
og udskrevet 668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Lottebg - 2011-11-16 07:02:25 Her i huset var den ingen succes, den var smulrende og tør og så samtidig vandet af kålen, godt jeg havde lavet en sovs til, det er ikke en ret vi laver igen, desværre kram17 - 2008-10-23 18:43:37 Superlækker - en god måde at få lokket kål i ungerne, de opdager det slet ikke anonym - 2008-03-02 19:25:06 Fin hverdagsret. Server evt. med coleslaw. Den Hellige Flagermus - 2007-12-26 18:19:12 Super lækker opskrift! **savle savle** |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne