Farsbrød med rodfrugter
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 55930 gange,
og udskrevet 1852 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2017-02-25 19:42:53 Super enkelt og super velsmagende! Groft flutes passer godt til. Anni - 2016-03-24 20:54:24 Kom lidt reven ost i farsen, det er lækkert 😊 Per - 2010-09-05 18:04:37 1 time er i overkanten, 40 er mere passende. Anita - 2010-03-27 15:03:20 1/10-2006 god opskrift, brug gerne mere persille. selleri kan erstattes eller suppleres med porre. Kom bacon ovenpå det sidste lag fars. Tilbehør bagte tomater med basillikum. anonym - 2010-01-20 09:00:12 Hvad kan man anbefale at servere til denne ret ? - Kan man lave retten helt færdig og derefter fryse den til senere brug? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne