Farsbrød med italiensk smag
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 179750 gange,
og udskrevet 13956 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (53 stemmer) |
|
Kommentarer CJ - 2012-11-01 07:50:42 hvor meget rasp skal man bruge hvis man bruger det istedet for brødskiver? L.R. - 2012-05-06 17:15:57 det smager fantastisk, har lavet det flere gange. Grteta Dernehl - 2012-01-27 19:34:23 En rigtig god ret. Jeg brugte rasp i stedet for brødskiver. Brugte dild i stedet for persille. En ret jeg absolut vil lave igen. Mark - 2011-03-23 15:33:24 Bedste farsbrød nogensinde, smager i den grad italiensk - og det kommer fra en der til dagligt har lidt med italiensk mad at gøre (www.italienskrestaurantkøbenhavn.dk) Kan anbefales til alle ! Anja - 2011-03-20 13:31:04 Det smager simpelthen fantastisk. Det bedste farsbrød jeg har smagt. Også godt at lave i forvejen, og fryse ned. Martin - 2010-07-08 21:09:08 Intet mindre end genialt :) Byttede dog laurbærbladende ud med bacon og lavede en anden sovs. Men farsbrødet blev virkelig lækkert. Gurli. - 2009-10-27 18:35:41 Det er det beste farsbrød vi nogen sinde har smagt, det er ikke sidste gang jeg har lavet den MUMS MUMS Anne - 2009-10-03 13:32:19 Rigtigt god opskrift, har lavet den flere gange med stor succes... birkbak - 2009-05-30 17:05:08 hele familien er vilde med det her farsbrød, selv min søn som ikke vil have ost spiste op, Birgith - 2009-03-12 13:40:10 Skinken, er en lufttørret røget skinke, fås i supermarkedet, bl.a. Lidl Birgith - 2009-03-12 13:38:07 Lyder skønt, glæder mig til at prøve det. mig - 2008-05-10 16:04:29 hvor kan man få det der skinke...? Rockmorten - 2005-01-01 01:01:01 Jeg bliver helt sulten af at læse den her opskrift. Nu går vi i køkkenet! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne